Demonstraties

Wees erbij en beleef live de passie van het glasblazen

Onze demonstraties

We zitten alweer in de tweede helft van het jaar en varen heerlijk door op de koers die we ons afgelopen 2,5 hebben aangenomen waarin winkel/galerie, eigen werk, opdrachten & natuurlijk onze productie voor vaste klanten nog steeds  onze prioriteiten zijn … MAAR er is ook een aller-allereerste demonstratie geweest! En jawel gegeven door Mark die het na zo’n lange tijd LEUK vond om te doen! Nou dat klinkt hoopvol hoor ik jullie denken :-). Ook weten we dat we onze voorstellingen exclusief willen houden en misschien maar zo’n 5x in het jaar te boeken zijn? TIP: kijk voor data dat we er wel & niet zijn, eerst even op onze homepagina.

Er staat een verrassingsfilmpje op onze socials! Spiek maar eens even op onze FB hotmarksglasblazerij of INSTA glasblazerijootmarsum

[Laatst bijgewerkt op 18/06/2022].

Tips!

...

...

....

....

....

De ervaring van..

Nadat Mark zijn opleiding had afgerond, won hij op 22-jarig leeftijd een plaatsing in een studio voor een jaar lang. Hier werd de naam Hotmarks geboren en startte Mark zijn eigen bedrijf. Mark kon zijn passie in prachtige glaswerken nu écht laten zien. Zijn succesvolle carriére gaat verder en er wordt hem een werkplaats aangeboden bij Himley Hall. In dit 17e-eeuws landhuis wordt hard werken beloond door een prachtige groenrijke omgeving. Mark wordt gevraagd voor beurzen en zijn werk gaat zelfs naar een expositie in China. En als kers op de taart, vraagt miljoenenfilm Titanic om Mark zijn glaswerken.

Aanmeldformulier

Er worden nog steeds geen demonstraties of workshops gegeven, we zijn druk in overleg hoe & wanneer we dit wellicht weer gaan aanbieden.

[bijgewerkt op 24/02/2022].