Demonstraties

Wees erbij en beleef live de passie van het glasblazen

Onze demonstraties

Mark deelt zijn passie ontzéttend graag met mensen. Hij neemt u dan ook graag mee, op een geheel eigen en humoristische wijze, in het alom oude ambacht glasblazen. Zowel jong als oud wordt drie kwartier tot ‘n uur vermaakt waarbij het merendeel binnen enkele minuten zit te proesten in de zaal! Demonstraties glasblazen zijn [in het hoogseizoen] te zien van woensdag t/m zondag om 14.00 uur. Wees op tijd! We raden u aan te reserveren door een mail te sturen naar info@hotmarksglass.com u hoort vervolgens van ons of er nog plek is.

Buiten het hoogseizoen [1 november 2019 t/m 31 maart 2020] zijn de demonstraties alleen in de weekenden bij te wonen. Januari is de maand dat de ovens voor reparatie & onderhoud even helemaal uit gaan. De glasblazers pakken dan ook hun rust en genieten samen van een welverdiende vakantie. De winkel is in januari alleen in de weekenden geopend op onze reguliere tijd van 10.00 tot 17.30 uur.

Tips!

We raden u aan te reserveren, dit kan via info@hotmarksglass.com

Ook grote groepen zijn welkom bij ons

Voor kids ook erg leuk om mee te maken

Gegarandeerd dat uw lachspieren aan het werk gezet worden!

Wees op tijd! Eenmaal begonnen kunnen we u niet meer binnenlaten

De ervaring van..

Nadat Mark zijn opleiding had afgerond, won hij op 22-jarig leeftijd een plaatsing in een studio voor een jaar lang. Hier werd de naam Hotmarks geboren en startte Mark zijn eigen bedrijf. Mark kon zijn passie in prachtige glaswerken nu écht laten zien. Zijn succesvolle carriére gaat verder en er wordt hem een werkplaats aangeboden bij Himley Hall. In dit 17e-eeuws landhuis wordt hard werken beloond door een prachtige groenrijke omgeving. Mark wordt gevraagd voor beurzen en zijn werk gaat zelfs naar een expositie in China. En als kers op de taart, vraagt miljoenenfilm Titanic om Mark zijn glaswerken.

Prijzen demonstratie

van 0 tot 4 jaarGratis Per demonstratie
Een héél kleintje mag lekker op schoot, zodra 4 jaar in zicht komt staat er een eigen stoel klaar.
Kinderen van 4 tot 12 jaar4,50 Per demonstratie
Kinderen gaan het fantastsich vinden hoe glasblazer Mark, drie kwartier lang, hun aandacht blijft houden.
Volwassenen5,50 Per demonstratie
Wanneer u reserveert rekenen wij hierop. Afzegging kan natuurlijk, graag 48 uur van te voren.

Aanmeldformulier

Vul onderstaand formulier in wanneer u een aanvraag wilt plaatsen om een demonstratie of workshop bij te wonen. U hoort van ons of er nog plek is.