Demonstraties

Wees erbij en beleef live de passie van het glasblazen

Onze demonstraties

Het is zomervakantie!! En de Glasblazers zijn weer terug van weggeweest. Dit betekent dat onze galerie, eigen werk, opdrachten & natuurlijk productie voor vaste klanten onze prioriteiten zijn. Daarbij zijn er komende weken allerlei festijnen in-en-rondom ons stadje Ootmarsum te vinden, waar wij druk voor aan het maken zijn. Demonstraties blijven dit jaar helaas nog uit. Niet getreurd, de Glasblazers zijn te zien vanuit de galerie wanneer jullie ons bezoeken en wellicht ook net aan het werk! Nog een TIP: kijk voor data waar & wanneer we wellicht wél iets besluiten te organiseren, op onze homepagina :-).

Natuurlijk zijn we heel goed te volgen en aan het werk te zien op onze FB: hotmarksglasblazerij of INSTA: glasblazerijootmarsum

[Laatst bijgewerkt op 01/08/2022].

Tips!

...

...

....

....

....

De ervaring van..

Nadat Mark zijn opleiding had afgerond, won hij op 22-jarig leeftijd een plaatsing in een studio voor een jaar lang. Hier werd de naam Hotmarks geboren en startte Mark zijn eigen bedrijf. Mark kon zijn passie in prachtige glaswerken nu écht laten zien. Zijn succesvolle carriére gaat verder en er wordt hem een werkplaats aangeboden bij Himley Hall. In dit 17e-eeuws landhuis wordt hard werken beloond door een prachtige groenrijke omgeving. Mark wordt gevraagd voor beurzen en zijn werk gaat zelfs naar een expositie in China. En als kers op de taart, vraagt miljoenenfilm Titanic om Mark zijn glaswerken.

Aanmeldformulier

Er worden nog steeds geen demonstraties of workshops gegeven, we zijn druk in overleg hoe & wanneer we dit wellicht weer gaan aanbieden.

[bijgewerkt op 24/02/2022].