Demonstraties

Wees erbij en beleef live de passie van het glasblazen

Onze demonstraties

Helaas, we weten nog steeds niet wat we willen met onze demonstraties & workshops … Waar halen we de tijd vandaan? Wat zou er moeten wijken/veranderen/of zelfs helemaal weg? En willen we dit wel? Het blijkt toch wat lastig [of eigenlijk helemaal niet :-)]. Mede om deze redenen worden er vooralsnog, geen demonstraties gegeven. Wanneer we ook maar iets weten, staat er een aankondiging hier op onze website, écht waar!

Ook niet vergeten, we hebben nog steeds maar één Mark waar we met de dag zuiniger op worden xxx.

[Laatst bijgewerkt op 04/05/2022].

Tips!

...

...

....

....

....

De ervaring van..

Nadat Mark zijn opleiding had afgerond, won hij op 22-jarig leeftijd een plaatsing in een studio voor een jaar lang. Hier werd de naam Hotmarks geboren en startte Mark zijn eigen bedrijf. Mark kon zijn passie in prachtige glaswerken nu écht laten zien. Zijn succesvolle carriére gaat verder en er wordt hem een werkplaats aangeboden bij Himley Hall. In dit 17e-eeuws landhuis wordt hard werken beloond door een prachtige groenrijke omgeving. Mark wordt gevraagd voor beurzen en zijn werk gaat zelfs naar een expositie in China. En als kers op de taart, vraagt miljoenenfilm Titanic om Mark zijn glaswerken.

Aanmeldformulier

Er worden nog steeds geen demonstraties of workshops gegeven, we zijn druk in overleg hoe & wanneer we dit wellicht weer gaan aanbieden.

[bijgewerkt op 24/02/2022].