Demonstraties

Wees erbij en beleef live de passie van het glasblazen

Onze demonstraties

Demonstraties & workshops worden momenteel niet meer gegeven. Onze prachtige winkel is verbouwd en we hebben onze werkruimte nog meer zichtbaar gemaakt voor jullie die ons toch graag willen bezoeken! Er zijn heel fantasierijk ‘kijk-gaten’ gemaakt waardoor gespiekt mag worden als de glasblazers aan het werk zijn. Op deze manier willen we jullie toch een beetje laten genieten van het mooie ambacht glasblazen, waar soms ook de gelegenheid is om een vraag te stellen. Op onze homepagina schrijven we wekelijks over onze glasblazerij, galerie & winkel.

[Mark deelt zijn passie ontzéttend graag met mensen. Hij neemt u dan ook graag mee, op een geheel eigen en ludieke wijze, in het alom oude ambacht glasblazen. Zowel jong als oud wordt drie kwartier tot een uur vermaakt, waarbij het merendeel binnen enkele minuten zit te proesten in de zaal! Demonstraties glasblazen zijn in het hoogseizoen [april t/m oktober] te zien van woensdag t/m zondag om 14.00 uur. We raden u aan te reserveren door een mail te sturen naar info@hotmarksglass.com, u hoort vervolgens van ons of er nog plek is.

Buiten het hoogseizoen [november t/m maart] zijn de demonstraties alleen in de weekenden bij te wonen, ook op onze vaste tijd van 14.00 uur. Januari is de maand dat de ovens voor onderhoud even helemaal uit gaan en er géén demonstraties gegeven worden. De glasblazers pakken dan ook hun rust en genieten samen van een welverdiende maand rust. De winkel is in januari alleen op zaterdag & zondag geopend.

Door het jaar heen biedt Hotmarks geweldige demonstraties aan. Denkt u hierbij ook aan familie- en bedrijfsfeesten. In deze robuuste glasblazerij, bieden ruim 85 zitplaatsen & een waar schouwspel van Mark, een beleving die u niet snel meer vergeet.

Glasblazers Mark & Tamara hebben samen ook een privé leven en zijn er graag, zo nu en dan, samen even tussenuit.  Het kan dan zijn dat de demonstraties gegeven worden door collega glasblazers.]

Tips!

We raden u aan te reserveren, dit kan via info@hotmarksglass.com

Wees op tijd! Graag 10 minuten voor aanvang aanwezig

Familie-, bedrijfsfeesten & grote groepen zijn welkom bij ons!

Gegarandeerd dat uw lachspieren aan het werk gezet worden, voor kids ook erg leuk!

Eenmaal begonnen kunnen we u niet meer binnenlaten

De ervaring van..

Nadat Mark zijn opleiding had afgerond, won hij op 22-jarig leeftijd een plaatsing in een studio voor een jaar lang. Hier werd de naam Hotmarks geboren en startte Mark zijn eigen bedrijf. Mark kon zijn passie in prachtige glaswerken nu écht laten zien. Zijn succesvolle carriére gaat verder en er wordt hem een werkplaats aangeboden bij Himley Hall. In dit 17e-eeuws landhuis wordt hard werken beloond door een prachtige groenrijke omgeving. Mark wordt gevraagd voor beurzen en zijn werk gaat zelfs naar een expositie in China. En als kers op de taart, vraagt miljoenenfilm Titanic om Mark zijn glaswerken.

Prijzen demonstratie

van 0 tot 4 jaar... Per demonstratie
Een héél kleintje mag lekker op schoot, zodra 4 jaar in zicht komt staat er een eigen stoel klaar.
Kinderen van 4 tot 12 jaar... Per demonstratie
Kinderen gaan het fantastisch vinden hoe glasblazer Mark, drie kwartier lang, hun aandacht blijft houden.
Volwassenen... Per demonstratie
Wanneer u reserveert rekenen wij hierop. Afzegging kan natuurlijk, graag 48 uur van te voren.

Aanmeldformulier

Vul onderstaand formulier in wanneer u een aanvraag wilt plaatsen om een demonstratie of workshop bij te wonen. U hoort van ons of er nog plek is.