Demonstraties

Wees erbij en beleef live de passie van het glasblazen

Onze demonstraties

2022 is begonnen … misschien niet helemaal zoals we in gedachten hadden, maar het jaar is begonnen. En zo geven wij nog steeds geen demonstraties, workshops of startersdagdelen. Ook weten we nog niet hoe & wanneer we onze Glasblazerij weer toegankelijk kunnen maken voor publiek, op een manier die voor jullie en ons werkt. Daarbij is de Glasblazerij afgelopen 2 jaar prachtig anders ingericht en heeft de voorstellingszaal ruimte gemaakt voor winkel & galerie. Natuurlijk kunnen jullie onze winkel op afspraak nog steeds bezoeken en mogen bestellingen, opdrachten & herinneringen afgehaald worden. GELUKKIG! Zodra we onze plannen voor 2022 helder hebben, laten we jullie dit natuurlijk weten.

Tips!

Onderstaande punten zijn gebaseerd op de tijd vóór Corona en gelden NIET, tot we weten wat we weer gaan aanbieden

Wees op tijd! Graag 10 minuten voor aanvang aanwezig

Familie- & bedrijfsfeesten zijn welkom bij ons, vraag wel even naar het max. aantal personen

Gegarandeerd dat uw lachspieren aan het werk gezet worden!

Eenmaal begonnen, kunnen we u niet meer binnenlaten

De ervaring van..

Nadat Mark zijn opleiding had afgerond, won hij op 22-jarig leeftijd een plaatsing in een studio voor een jaar lang. Hier werd de naam Hotmarks geboren en startte Mark zijn eigen bedrijf. Mark kon zijn passie in prachtige glaswerken nu écht laten zien. Zijn succesvolle carriére gaat verder en er wordt hem een werkplaats aangeboden bij Himley Hall. In dit 17e-eeuws landhuis wordt hard werken beloond door een prachtige groenrijke omgeving. Mark wordt gevraagd voor beurzen en zijn werk gaat zelfs naar een expositie in China. En als kers op de taart, vraagt miljoenenfilm Titanic om Mark zijn glaswerken.

Aanmeldformulier

Vul onderstaand formulier in wanneer u een aanvraag wilt plaatsen om een demonstratie of workshop bij te wonen. U hoort van ons of er nog plek is.