Glasblazen

Wees erbij en beleef live de passie van het glasblazen

Het prachtige ambacht Glasblazen

De ‘R’ zit in de maand en er zijn steeds meer schitterende herfstachtige taferelen om ons heen te zien. Wat ook betekent; andere temperaturen … Heerlijk voor ons Glasblazers natuurlijk! Het mooie Glasblazen is dan ook vanuit onze galerie te bewonderen, wanneer jullie bij ons binnenlopen. Er zijn zogenaamde ‘kijkgaten’ gemaakt, om jullie zo toch iets te laten meegenieten van dit o-zo-prachtige ambacht.

Het blijft nog gezellig druk en we werken nog volop aan alle verzoeken, opdrachten & herinneringen die jullie ons geven. Wel een tip; kijk even op onze homepagina voor informatie over wanneer we er wel of niet zijn. Ook goed te weten is, Glasbazers Mark & Tamara zijn maandag en dinsdag thuis met hun gezin en werken die dagen niet. Wel is op dinsdag onze winkel geopend en treffen jullie die dag onze lieve Candi of Noëlle!

Ook zijn we te volgen en aan het werk te zien op onze FB: hotmarksglasblazerij of INSTA: glasblazerijootmarsum

[Laatst bijgewerkt op 20/09/2022].

Tips!

...

...

....

....

....

De ervaring van..

Nadat Mark zijn opleiding had afgerond, won hij op 22-jarig leeftijd een plaatsing in een studio voor een jaar lang. Hier werd de naam Hotmarks geboren en startte Mark zijn eigen bedrijf. Mark kon zijn passie in prachtige glaswerken nu écht laten zien. Zijn succesvolle carriére gaat verder en er wordt hem een werkplaats aangeboden bij Himley Hall. In dit 17e-eeuws landhuis wordt hard werken beloond door een prachtige groenrijke omgeving. Mark wordt gevraagd voor beurzen en zijn werk gaat zelfs naar een expositie in China. En als kers op de taart, vraagt miljoenenfilm Titanic om Mark zijn glaswerken.

Aanmeldformulier

Vanuit winkel annex galerie is de Glasstudio te zien en de warmte van onze altijd brandende ovens te voelen. Geniet van al het moois, wat bij binnenkomst te zien is in onze robuuste Glasblazerij waar met een beetje geluk ook de Glasblazers aan het werk te zien zijn …

[bijgewerkt op 24/09/2022].