Demonstraties

Wees erbij en beleef live de passie van het glasblazen

Onze demonstraties

We hebben sinds 1,5/2 jaar ons bedrijf prachtig anders moeten inrichten. Hierdoor zijn we anders gaan werken, wat gelukkig heeft gewerkt! Onze plannen voor 2021 zijn al geschreven en we zijn volop bezig met volgend jaar. Wat er in 2022 gaat gebeuren met demonstraties & workshops is nog niet helemaal helder, wel weten we dan we het ambacht Glasblazen graag weer met jullie willen delen. Op een andere manier, in een andere setting & met andere prijzen. Zodra we ook maar iets meer duidelijkheid hebben vermelden we dit natuurlijk op onze website. 

Let op; onderstaande informatie dateert van vóór Corona en is niet van nu [2021] van toepassing zolang we niet weten wat onze toekomstplannen zijn: [Mark deelt zijn passie ontzéttend graag met mensen. Hij neemt u dan ook graag mee, op een geheel eigen en ludieke wijze, in het alom oude ambacht glasblazen. Zowel jong als oud wordt drie kwartier tot een uur vermaakt, waarbij het merendeel binnen enkele minuten zit te proesten in de zaal! Demonstraties glasblazen zijn in het hoogseizoen [april t/m oktober] te zien van woensdag t/m zondag om 14.00 uur. We raden u aan te reserveren door een mail te sturen naar info@hotmarksglass.com, u hoort vervolgens van ons of er nog plek is.

Buiten het hoogseizoen [november t/m maart] zijn de demonstraties alleen in de weekenden bij te wonen, ook op onze vaste tijd van 14.00 uur. Januari is de maand dat de ovens voor onderhoud even helemaal uit gaan en er géén demonstraties gegeven worden. De glasblazers pakken dan ook hun rust en genieten samen van een welverdiende maand rust. De winkel is in januari alleen op zaterdag & zondag geopend.

Door het jaar heen biedt Hotmarks geweldige demonstraties aan. Denkt u hierbij ook aan familie- en bedrijfsfeesten. In deze robuuste glasblazerij, bieden ruim 85 zitplaatsen & een waar schouwspel van Mark, een beleving die u niet snel meer vergeet.

Glasblazers Mark & Tamara hebben samen ook een privé leven en zijn er graag, zo nu en dan, samen even tussenuit.  Het kan dan zijn dat de demonstraties gegeven worden door collega glasblazers.]

Tips!

Onderstaande punten zijn gebaseerd op de tijd vóór Corona en gelden niet, tot we weten wat onze toekomstplannen zijn

Wees op tijd! Graag 10 minuten voor aanvang aanwezig

Familie- & bedrijfsfeesten zijn welkom bij ons, vraag wel even naar het max. aantal personen

Gegarandeerd dat uw lachspieren aan het werk gezet worden!

Eenmaal begonnen, kunnen we u niet meer binnenlaten

De ervaring van..

Nadat Mark zijn opleiding had afgerond, won hij op 22-jarig leeftijd een plaatsing in een studio voor een jaar lang. Hier werd de naam Hotmarks geboren en startte Mark zijn eigen bedrijf. Mark kon zijn passie in prachtige glaswerken nu écht laten zien. Zijn succesvolle carriére gaat verder en er wordt hem een werkplaats aangeboden bij Himley Hall. In dit 17e-eeuws landhuis wordt hard werken beloond door een prachtige groenrijke omgeving. Mark wordt gevraagd voor beurzen en zijn werk gaat zelfs naar een expositie in China. En als kers op de taart, vraagt miljoenenfilm Titanic om Mark zijn glaswerken.

Aanmeldformulier

Vul onderstaand formulier in wanneer u een aanvraag wilt plaatsen om een demonstratie of workshop bij te wonen. U hoort van ons of er nog plek is.