Workshops

Ervaar zélf het werken met HEET glas en maak een eigen glasobject

Onze workshops

We hebben onze prachtige winkel vergroot waardoor jullie onze werkruimte nu nog beter kunnen zien. Workshops kunnen we om meerdere redenen niet meer geven. Op onze homepagina schrijven we wekelijks over onze glasblazerij en eventuele veranderingen.

[Wilt u zelf ervaren hoe het is om met gesmolten, gloeiend heet glas te werken? Dan hebben wij de volgende workshops voor u.

Workshop zwaantje 52,50 per persoon: Bij deze workshop krijgt u twee keer de kans om een zwaantje te maken. Mark neemt altijd uitgebreid de tijd om uit te leggen wat er gaat gebeuren en u ervaart hoe het is super heet helder glas aan uw stok te hebben, een kleur toe te voegen om vervolgens een zwaan te creëren. Hier komt fijne techniek meer kijken dan spierballen.

Workshop presse papier 72,50 per persoon: Hier gaan we een stap verder. Helder, gloeiend heet glas mooi rond proberen te krijgen is de uitdaging. U mag met kleur werken, die u zelf uitzoekt en waar met een pincet de kleur eventueel bewerkt mag worden. Hand- oogcoördinatie worden hier op de proef gesteld.

Startersdagdeel blazen 275,00 per persoon: Maak hier uw borst maar nat en neem iets te eten mee om tussendoor wat energie op te doen. Mark neemt u mee in alle stappen die een glas- maker/blazer moet maken om van dat hete, gesmolten glas een object te maken. De kans om een presse papier, een glaasje, een ijspegels of toch een zwaantje te maken komen hierin voor. We zijn ongeveer 3 uur onderweg. Kom-maar-op, als u durft.

Deelnemers van de workshop, mogen vooraf gratis onze demonstratie van 14.00 uur bijwonen. Aanvang workshop zwaantje & presse papier zal dan ook rond rond 15.15 uur liggen. Volgt u een startersdagdeel dan plannen we graag de ochtend met u in en woont u naderhand onze demonstratie bij.]

Tips!

Heel graag uw aanvraag om een workshop te volgen per mail naar info@hotmarksglass.com

Met 1 persoon tegelijk aan het werk, hebben we een maximum van 10 deelnemers per workshop

Voor kinderen ook leuk, vraag wel eerst even om advies

Houd met uw aanvraag rekening, dat we eerst onze agenda's naast elkaar neerleggen om vervolgens een datum te kunnen prikken

Het ging me best makkelijk af …

Dit horen we toch wel vaak van mensen die een workshop hebben gevolgd bij ons. Een groter compliment kan Mark op dat moment niet krijgen. Het is namelijk allerminst makkelijk om met heet of gemolten glas te werken dat aan een stok zit, wat ook nog eens constant rond gedraaid moet worden. Timing & secondenwerk komen hier bij kijken. Niet bang om het een beetje warm te krijgen en nieuwsgierig geworden? Graag stuur ons een mail en dan gaan we samen plannen!

Prijzen workshops

Workshop zwaantje52,50 Per workshop p.p.
Om 2 zwaantjes te maken heeft u zo'n 15 tot 20 miuten nodig. Het is best een precies werkje en hier komt een pincet kijken bij het creëren ervan.
Workshop presse papier67,50 Per workshop p.p.
Bij deze workshop is iets meer armlengte nodig en wordt uw hand- oogcoördinatie gestest.
Starters-dagdeel volgen275,- Per workshop p.p.
Hier werken we samen in de ochtend, waarna u ook een plek heeft voor de demonstratie die om 14.00 start.

Aanmeldformulier

Vul onderstaand formulier in wanneer u een aanvraag wilt plaatsen, om een demonstratie of workshop bij te wonen.