Workshops

Ervaar zélf het werken met HEET glas en maak een eigen glasobject

Onze workshops

Wilt u zelf ervaren hoe het is om met gesmolten, gloeiend heet glas te werken? Dan hebben wij de volgende workshops voor u.

Workshop zwaantje 47,50 p.p. Hier krijgt u twee keer de kans om een zwaantje te maken. U ervaart hoe het is super heet helder glas aan uw stok te hebben, een kleur toe te voegen om vervolgens een zwaan te creëren. Hier komt fijne techniek meer kijken dan spierballen.

Workshop presse papier 67,50 p.p. Bij deze workshop gaan we een stap verder en hier komt iets meer bij kijken. Helder gloeiend heet glas mooi rond proberen te krijgen is hier de uiteindelijke uitdaging. Ook hier mag u met kleur werken die u zelf uitzoekt waar u met een pincet de kleur eventueel mag bewerken. Hand- oogcoördinatie wordt op de proef gesteld.

Startersdagdeel blazen 275,00 p.p. Maak hier uw borst maar nat en neem iets te eten mee om tussendoor wat energie op te doen. Hier zijn we ongeveer 3 uur onderweg. Mark neemt u mee in alle stappen die een glasblazer moet maken om van dat hete, gesmolten glas een object te maken. De kans om een presse papier, een glaasje en ijspegels of toch een zwaantje te maken komen hierin voor. Kom-maar-op als u durft!

Tips!

Heel graag uw aanvraag om een workshop te volgen per mail naar info@hotmarksglass.com

Met 1 persoon tegelijk aan het werk, hebben we een maximum van 10 deelnemers per workshop

Voor kinderen ook leuk, vraag wel eerst even om advies

Houd met het reserveren rekening, dat we eerst onze agenda's naast elkaar neerleggen om vervolgens een datum prikken

Het ging me best makkelijk af …

Dit horen we toch wel vaak van mensen die een workshop hebben gevolgd bij ons. Een groter compliment kan Mark op dat moment niet krijgen. Het is namelijk allerminst makkelijk om met heet of gemolten glas te werken dat aan een stok zit, wat ook nog eens constant rond gedraaid moet worden. Timing & secondenwerk komen hier bij kijken. Niet bang bent om het een beetje warm te krijgen en nieuwsgierig geworden? Kom langs of stuur ons een mail.

Prijzen workshops

Workshop zwaantje47,50 Per workshop p.p.
Om 2 zwaantjes te maken heeft u zo'n 15 tot 20 miuten nodig. Het is best een precies werkje en hier komt een pincet kijken bij het creëren ervan.
Workshop presse papier67,50 Per workshop p.p.
Bij deze workshop is iets meer armlengte nodig en wordt uw hand- oogcoördinatie gestest.
Starters-dagdeel volgen275,- Per workshop p.p.
Hier werken we samen in de ochtend, waarna u ook een plek heeft voor de demonstratie die om 14.00 start.

Aanmeldformulier

Vul onderstaand formulier in wanneer u een aanvraag wilt plaatsen, om een demonstratie of workshop bij te wonen.