Contact

We zijn druk, maar nemen altijd de tijd

Openingstijden

dinsdag t/m zaterdag

10:00 tot 17:30

zondag

11.00 t/m 17.30

Locatie

Kloosterstraat 10

7631 GA Ootmarsum

Telefoon: 0541-292030

FB: hotmarksglasblazerij

INSTA: glasblazerijootmarsum

Email: info@hotmarksglass.com

Neem contact met ons op

Hebt u een vraag of wilt u iets laten maken door ons, dan is een mailtje sturen naar info@hotmarksglass.com het makkelijkste. Mark & Tamara proberen altijd uw mail zo snel mogelijk te beantwoorden. Naar onze winkel bellen kan natuurlijk ook. Nemen we niet meteen op? Probeer het gerust nog een keer, het kan bij ons gezellig druk zijn.

Lieve Groet een knoepert van een team Hotmarks Glasblazerij.

  Aanvraagformulier herinnering

  Benieuwd of we iets kunnen betekenen voor u? Vul dan onderstaand formulier in. Deze komt bij Mark & Tamara terecht. Zij kijken samen of het mogelijk is. Heel graag met een korte omschrijving + foto, zodat dat we een goed beeld kunnen krijgen.

   Even voorstellen

   Ons team bestaat uit Mark & Tamara, Noëlle, Candi [en Spencer & Holly .. woef!!] en allemaal dragen zij hun steentje bij in deze robuuste glasblazerij.

   Mark & Tamara Locock

   Mark is geboren in Porthsmouth, in het mooie zuidoosten van Engeland. Op 16-jarige leeftijd begint hij met zijn kunststudie, waar hij na drie jaren, in het 1e jaar van zijn studie aan de Staffordshire Universiteit afstudeerd. Mark zet zijn passie voort, werken met heet of gesmolten glas en start zijn eigen bedrijf. Zijn vrouw Tamara is een geboren en getogen Twentse en ook werzkaam in de Glasbazerij. Bijna elke dag werken zij samen in de glasstudio, waar Tamara haar kleine producties eigenwijze borrelglaasjes, [tuin]bloemen op stok, rozen, retro vaasjes en natuurlijk de welbekende Siepellichtjes maakt en verkoopt. Allemaal handgemaakt & uniek. En naast hun leven in-en-rondom de glasblazerij, hebben Mark & Tamara nog een passie thuis, van wel samen vier kinderen! Het ontbreekt ze niet aan een heerlijk druk bestaan.

   Noëlle Spit is ’n echte Siepel. Zo noemt men een geboren Ootmarsumse ook wel. Als dochter van de smid uit ’t stadje runt Noëlle de winkel & galerie. Hier maakt zij prachtige kleine glaswerken & sieraden. Schroom niet om haar iets te vragen, ook zij verteld u graag hoe het allemaal in z’n werk gaat. En mocht u eens bij ons binnenlopen, dan kan het maar zo zijn dat zij voor uw neus iets maakt. T’is écht een kijkje waard!

   Wie u ook eens in de week kan treffen, is Candi van Nugteren. Door haar ontzettende passie voor glas, maakt en verkoopt zij naast ons werk ook haar eigen handgemaakte glas-, klein fuse- en brandschilderwerk bij ons in de winkel.

   En dan hebben we nog Spencer & Holly Locock! Deze vrolijke Springers-in-het-veld versterken sinds 2018 & 2021 ons team. Met genoeg heerlijke plekken om te luieren, houden zij binnenkomend publiek graag in de gaten.