Gedenken

Herinneringen vastgelegd in glas

Uw herinnering verwerkt in glas

Er zijn veel mogelijkheden om as te verwerken in glas. Ambachtelijk maatwerk & persoonlijke aandacht waarbij herinneringen worden vastgelegd. Dit kan bijvoorbeeld in vormen van een knuffel-hartje, presse papier, waxinehouder, engel, oneindigheid, levensboom, druppel of traan, roos, vlinder, groot hart of een urn. In uw gewenste kleuren, die we samen bespreken aan de hand van de kleuren waarmee wij werken. Ook als u zelf een idee heeft over een bepaalde vorm, kunt u dit naturlijk altijd voorleggen.

In onze winkel staan een aantal voorbeelden, die u op uw gemak kunt bekijken. Mocht u al een idee hebben over wat u gemaakt wilt hebben, dan plannen we graag een persoonlijk gesprek in. Hierin zal onder andere onze wachttijd besproken worden en natuurlijk de details van uw wensen. Naar aanleiding hiervan creëert Mark uw eigen herinnering in glas.

Openingstijden Artshop

Dinsdag t/m zaterdag

10.00 tot 17:30

Zondag

11.00 t/m 17.30

Locatie

Kloosterstraat 12, 7631 GA Ootmarsum
Telefoon: 0541 292030

FB: hotmarksglasblazerij

INSTA: glasblazerijootmarsum

Email: info@hotmarksglass.com

Vraag een gedenk aan

Heeft u een opdracht voor ons of wilt u iets laten maken en heeft u foto, tekening of voorbeeld? Stuur deze dan mee met het formulier. U kunt een bestand toevoegen. Zo krijgen Mark en Tamara er een beeld bij en is het meestal makkelijker om een antwoord te geven op vragen als : Kunnen jullie dit maken? Zoja, wat zijn de kosten? En wat is de wachttijd?

Aanvraagformulier