Gedenken

Herinneringen vastgelegd in glas

Uw herinnering verwerkt in glas

Er zijn veel mogelijkheden om as te verwerken in glas. Ambachtelijk maatwerk & persoonlijke aandacht, waarbij herinneringen worden vastgelegd. Dit kan bijvoorbeeld in vormen van een [knuffel]hart, boom, druppel, traan, roos, vlinder, presse-papier, traan, engel, hart, waxinehouder, oneindigheid of een urn. Ook als u zelf een idee heeft over een bepaalde vorm, kan u dit natuurlijk altijd voorleggen aan Tamara of Mark.

In onze winkel staan een aantal voorbeelden, die u op uw gemak kunt bekijken. Mocht u al een idee hebben over wat u gemaakt zou willen hebben, dan plannen we graag een persoonlijk gesprek in waar we samen uw wensen bespreken. In het hoogseizoen kan de wachttijd wat langer zijn, ook is bepalend wat u graag gemaakt wil hebben. Naar aanleiding hiervan creëert Mark uw eigen herinnering.

Openingstijden Artshop

Woensdag t/m zaterdag

10.00 tot 17:30

Dinsdag & zondag

11.00 tot 17:30

Locatie

Kloosterstraat 10, 7631 GA Ootmarsum
Telefoon: 0541 292030
Email: info@hotmarksglass.com

Vraag een gedenk aan

Heeft u een opdracht voor ons of wilt u iets laten maken? Stuur dan een foto, tekening of voorbeeld mee met het formulier. U kunt een bestand toevoegen, dan hebben Mark en Tamara er een beeld bij en is het meestal makkelijker om een antwoord te geven op vragen als : Kan dit? Wat kost het? Wanneer kan het klaar zijn?

Aanvraagformulier