Gedenken

Herinneringen vastgelegd in glas

Uw herinnering verwerkt in glas

Er zijn veel mogelijkheden om as te verwerken in glas. Dit kan bijvoorbeeld in vormen van een knuffel-hartje, presse papier, waxinehouder, engel, oneindigheid, levensboom, druppel, traan, roos, vlinder, vogeltje, groot hart of een urn. Ambachtelijk maatwerk waar persoonlijke aandacht bij komt kijken en herinneringen worden vastgelegd. In de gewenste kleuren & details die we samen kunnen bespreken. Ook als u zelf een idee heeft over een bepaalde vorm of kleurstelling kunt u dit altijd voorleggen.

In onze winkel annex galerie hebben we achter een prachtige oude kerkdeur een gedenkhoek ingericht met aantal voorbeelden die u op uw gemak kunt bekijken. Hierin is iedereen welkom om te komen kijken zonder afspraak. Mocht het idee om iets te laten maken door Mark u aanspreken, dan plannen we graag een persoonlijk gesprek in.

Via onderstaand formulier kunt u ons mailen.

Openingstijden

dinsdag t/m zaterdag

10.00 tot 17:30

zondag

11.00 t/m 17.30

Locatie

Kloosterstraat 10, 7631 GA Ootmarsum
0541 292030

Vraag een gedenk aan

Heeft u een vraag of verzoek om as te laten verwerken in glas dan is een mailtje sturen het makkelijkste. Met een korte uitleg en wellicht een foto of schets komt dit bij Mark & Tamara terecht. Zij bekijken uw vraag en mochten wij iets voor u kunnen betekenen plannen we  graag een persoonlijk gesprek in waar details als; kleurenschakering, ideeën, wachttijd en natuurlijk kosten besproken worden.

Aanvraagformulier