Gedenken

Herinneringen vastgelegd in glas

Uw herinnering verwerkt in glas

Er zijn veel mogelijkheden om as te verwerken in glas. Ambachtelijk maatwerk waar persoonlijke aandacht bij komt kijken en zo herinneringen worden vastgelegd. Dit kan bijvoorbeeld in vormen van een knuffel-hartje, presse papier, waxinehouder, engel, oneindigheid, levensboom, druppel of traan, roos, vlinder, vogeltje, groot hart of een urn. In de gewenste kleuren & details die we samen bespreken. Ook als u zelf een idee heeft over een bepaalde vorm of kleurstelling, kunt u dit naturlijk altijd voorleggen.

In onze winkel hebben we achter een prachtige oude kerkdeur een gedenkhoek ingericht met aantal voorbeelden die u op uw gemak kunt bekijken. Hierin is iedereen vrij & welkom om te komen kijken … Mocht u al een idee hebben over wat u gemaakt wilt hebben, dan plannen we graag een persoonlijk gesprek in waar verdere details besproken worden.

Openingstijden Artshop

Dinsdag t/m zaterdag

10.00 tot 17:30

Zondag

11.00 t/m 17.30

Locatie

Kloosterstraat 10, 7631 GA Ootmarsum
Telefoon: 0541 292030

Email: info@hotmarksglass.com

Vraag een gedenk aan

Heeft u een verzoek en bent u nieuwsgierig of u een herinnering kan laten maken? Dan is een mailtje sturen het makkelijkste. Met een korte uitleg en wellicht een foto, komt dit bij Mark of Tamara terecht en zij bekijken uw vraag. Mocht het iets zijn dat gemaakt kan worden dan plannen we een persoonlijk gesprek in. Mark & Tamara staan ook graag met hun handen aan het glas en zijn de makers. Vragen als: kunnen jullie dit maken … Zoja, wat zijn de kosten … En wat is de wachttijd …? Kunnen soms wat tijd vergen.

Aanvraagformulier